Om

Hej och välkommen till Automatiserar.se, här hittar du tips på hur du gör ditt hem smartare. Vi har guider, recensioner och tester på det mesta inom hemautomation och smarta hem.

Söker du bloggflödet med alla inlägg? Vi har flyttat in det till “blogg” på menyn.

Automatiserar.se började i slutet av 2014, sedan dess har vi drivit sidan på fritiden idiellt. Vi tycker det är både roligt och lärorikt att dela med oss av information. Fram tills nu har vi producerat över 300 sidor.

Vill du hjälpa Automatiserar.se?

Vi tycker det är lika roligt nu som 2014 att dela med oss av det vi lär oss när vi själva bygger våra egna smarta hem. Vi brukar alltid dela med oss av allt som behövs för att själv kunna återskapa lösningar vi gjort eller skrivit om. På vägen har vi fått väldigt mycket positiv feedback och det uppskattas verkligen från oss.

Vi har sedan start varit mycket noga med att aldrig börja med reklam på sidan eller skapa beroenden mot någon extern, reklam är störande och tar fokus från innehållet på sidan man besöker… Vi är därigenom en helt fristående blogg som tipsar om det vi anser fungerar bra idag utan att vara partiska.

Vill du hjälpa Automatiserar.se på något sätt?

  • Gilla Automatiser.se på Facebook om du har det (knapp längst upp till höger om du sitter på dator, annars längst ner på mobilen)
  • Dela sidan med andra, dela även inlägg vi skrivit med andra för att få igång diskussioner.
  • Prenumerera på nyheter via mail på: “prenumerera
  • Skriv kommentarer eller skicka tips till oss.
  • Gå med i vår facebook grupp “smartare hem och hemautomation” (extern länk)

Vem är jag som driver sidan?

Jag heter Markus Jakobsson och kommer från Härnösand, arbetar med it på dagarna. På sidan postar jag med namnet Ispep. Tycker det är roligt att lära mig nya saker och dela med mig av kunskapen. Det projekt jag är mest stolt över på bloggen just nu är min regnsensorn och min solcellsdrivna wifi temperatursensor.

Tackar för besöket och hoppas du hittade det du sökte. Skulle du mot förmodan inte gjort det så besök vår hemautomationsgrupp på Facebook och berätta vad du saknade.

Gillar du Automatiserar.se och innehållet på sidan? 
Ge gärna en valfri Swish-gåva till bloggen på 0705470065 som tack. 
Sidan drivs ideellt så länge jag känner att det tillför något till alla.

Vi har även paypal. https://www.paypal.me/AutomatiserarSE

// Markus Jakobsson ( Ispep )