Om

Hej och välkommen till Automatiserar.se, här hittar du tips på hur du gör ditt hem smartare. Vi har guider, recensioner och tester på det mesta inom hemautomation och smarta hem.

Söker du bloggflödet med alla inlägg? Vi har flyttat in det till “blogg” på menyn.

Automatiserar.se började i slutet av 2014, sedan dess har vi drivit sidan på fritiden idiellt. Vi tycker det är både roligt och lärorikt att dela med oss av information. Fram tills nu har vi producerat över 300 sidor.

Skulle uppskatta om du delar sidan på forum och sociala medier. Då får vi fler läsare som kan komma med intressanta tips som vi kan skriva om. Vilket gynnar alla som är intresserad av hemautomation.

Sidan drivs utan reklam eller banners, dels för att jag ogillar reklam på sidor men även för att det tar fokus från det man är intresserad att läsa om. Ibland är det företag som hör av sig och vill att vi testar saker. Då är vi noga med att berätta vem som tillhandahållit enheten, eventuella länkar som går till det företaget märker vi tydligt ut. Det företag vi har haft mest utbyte av på bloggen är m.nu (extern länk), dom har hjälpt oss väldigt mycket sedan starten 2014. Vi rekommenderar därför dom som standard, även om dom inte har tillhandahållit enheten som testats. Därför lägger jag in loggan här, både för att visa hur den ser ut, samt för att visa M.nu att vi uppskattar den hjälp vi fått av dom.

Till m.nu hemsidan

Vem är jag som driver sidan?

Jag heter Markus Jakobsson och kommer från Härnösand, arbetar inom it på dagarna. På sidan brukar jag ha postat med namnet Ispep. Tycker det är roligt att lära mig nya saker och dela med mig av kunskapen. Det projekt jag är mest stolt över på bloggen just nu är min regnsensorn och min solcellsdrivna wifi temperatursensor.

Tackar för besöket och hoppas du hittade det du sökte. Skulle du mot förmodan inte gjort det så besök vår hemautomationsgrupp på Facebook och berätta vad du saknade.

Gillar du Automatiserar.se och innehållet på sidan? 
Ge gärna en valfri Swish-gåva till bloggen på 0705470065 som tack. 
Sidan drivs ideellt så länge jag känner att det tillför något till alla.

Vi har även paypal. https://www.paypal.me/AutomatiserarSE

// Markus Jakobsson ( Ispep )